KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - KILILI ANADOLU LİSESİ

Ekm

Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı etkinlikleri kapsamında 23.10.2023 pazartesi günü şehitlik ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ,OKUL MÜDÜRÜ ERKAN KALKAN,ALMANCA DERSİ ÖĞRETMENİ MUHSİNE BETÜL YILMAZ VE MÜZİK DERSLERİ ÖĞRETMENİ OĞUZ KELEŞ İDARESİNDE ONİKİŞUBAT İLÇESİNDE YER ALAN EXPO 2023 FUAR ALANINI ,TÜRKOĞLU BELEDİYESİ BAŞKANI OSMAN OKUMUŞ TARAFINDAN TAHSİS EDİLEN ARAÇLA GEZDİLER.

Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Saliha Kılınç  tarafından tüm sınıf düzeyinde öğrencilerimize bakanlığımızın belirlediği genel hedef olan Psikolojik Sağlamlık konusunda seminer  verilmiştir.

Eyl

Okulumuzun Psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Saliha KILINÇ tarafından 9. sınıf öğrencilerimize yönelik tanışma ve uyum etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine okul rehber öğretmenimiz Saliha KILINÇ tarafında 'Wonder' Mucize filmi özel eğitime dikkat çekme amaçlı izletilmiştir. Katkılarından dolayı bilişim öğretmenimiz Ali ŞAKALAK' a teşekkür ederiz.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanımız Saliha KILINÇ tarafından tüm sınıf düzeylerine Nezaket Kuralları eğitimi  verilmiştir.

Ock

Okul Piskolojik Danışmanımız Saliha KILINÇ tarafından tüm sınıflarımıza ''İletişim Becerileri'' konulu seminer verilmiştir.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni saliha KILINÇ ve öğrencilerimiz tarafından ADALET temalı pano çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanı Saliha KILINÇ tarafından Akran Zorbalığı Farkındalık Programı 3. oturumu  gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Saliha KILINÇ tarafından okulumuz 9. ve 10. sınıflarına yönelik akran zorbalığı farkındalık programı kapsamında düzenli olarak çalışmalar yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni tarafından tüm sınıf düzeylerimizde YKS tanıtımı,Meslek tanıtımı semineri yapılmöıştır.

Ara

Okulumuzun rehber öğretmeni ve öğrencileri tarafından öğrencilerin birbiriyle iletişimini güçlendirmek amaçlı empati konulu pano çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuz Psikolojik danışmanı Saliha KILINÇ tarafından 11.sınıf öğrencilerimize yönelik 'Ergen Ebeveyn İlişkisini Değerlendirir' kazanımlı etkinlik uygulandı. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz aile içi ilişkilerini gözden geçirip ailenin önemi hakkında farkındalık kazandı.

Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı Saliha KILINÇ tarafından 9. sınıflarımıza ergenlik dönemi özellikleri anlatıldı ve sonucunda etkinlikler yaparak öğrencilerin kendini daha iyi tanıması amaçlandı.

Eyl

Okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni saliha KILINÇ tarafından okulumuz tüm kademe ve sınıflarına akademik başarıyı artırma amaçlı verimli ders çalışma semineri verilmiştir.