KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - KILILI ANADOLU LİSESİ

0(344) 629 25 85
0(344) 629 25 85
Adres
Kılılı Mahallesi Şehit Polis Halil Aksak Caddesi No45 Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ ...
Vizyon
Kılılı Anadolu Lisesi; Öğrenme sürecini öğrenci merkezli gerçekleştiren, bilimsel metotları benimsemiş,teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, bilgi toplumunun gereksinimlerini karşılayan, daima mükemmeli hedefleyen bir kurumdur. Kılılı Anadolu Lisesi; Atatürk ilkelerine sahip çıkan, Cumhuriyeti benimseyen, kendi kültürünü ve ulusal değerlerini özümsemiş bir kurumdur.
Misyon
Kılılı Anadolu Lisesi; Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına bağlı kalarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında düşünebilen, öğrenmeyi davranış hakline getirebilen, kendisi ve yaşadığı ortamı geliştiren etkin bir kurumdur. Hedefimiz; Bireyin ve bulunduğu çevrenin çok yönlü gelişimini sağlayarak onu 21. yüzyıla hazırlamaktır.
Başlama:08.50 Bitiş:15.50
Kalorifer(Doğalgaz)
Ulaşım
Her 10 dk bir Türkoğlu minibüsleriyle, Her 20 dk bir Nurdağı,Osmniye minibüsleriyle, Her 45 dk bir Hatay otobüsleriyle, Her 2 sa bir 60 nolu Belediye Otobüsüyle, ve özel araçlarla okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz
Türkoğlu - K.Maraş Arası Karayolu Üzerinde
K.Maraş il merkezine uzaklık: 20 km Türkoğlu ilçesine uzaklık: 6 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Kurumumuz ilk olarak 2021-2022 Eğitim öğretim yılında mezun vermiştir. 13 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.
Dart il birinciliği (2021-2022 )
Diğer Hususlar
6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli depremlerde kurum binası ağır hasar almıştır. Eğitim öğretime KILILI CUMHURİYET OO devam etmektedir. Dersler öğleden sonra yapılmaktadır.